• Rozsah příspěvku: minimálně 6 stran - maximálně 8 stran
  • Jazyk: angličtina
  • Formát: šablonu příspěvku lze stáhnout zde: (formát: ICEI-2018_Paper-template_B5_8p, 83,6 kB)
  • Formát: šablonu čestného prohlášení a prohlášení o původnosti lze stáhnout zde: (formát: ICEI-2018_Honour and originality declaration_B5, 16,8 kB)
  • Forma zaslání: elektronicky na adresu: icei@vsb.cz (pouze ve formátu MS Word)
  • Termín pro zaslání příspěvku: 28. únor 2018 9. březen 2018 TERMÍN UKONČEN

Nutnou podmínkou pro zařazení příspěvku do recenzního řízení je zaslání příspěvku v požadovaném formátu (pouze ve formátu MS Word) a termínu společně s Čestným prohlášením a prohlášení o původnosti (*.pdf scan podepsaného dokumentu).

Přijaté příspěvky, které úspěšně projdou oboustranně anonymním recenzním řízením a splní jeho podmínky, budou publikovány ve sborníku příspěvků, kterému bude přiděleno ISBN. Současně bude podána žádost o zařazení sborníku do databáze Conference Proceedings Citation Index dostupné na Web of Science™.

Vybrané články budou doporučeny k publikování do redakčních rad časopisů Ekonomická revue – Central European Review of Economic Issues (ER-CEREI), VŠB-TU Ostrava a Národohospodářského obzoru (NHO), Masarykovy univerzity v Brně. ER-CEREI je uveden v recenzovaných časopisech Rady pro výzkum a vývoj a inovace a indexován v EconLit a EBSCO databázích. NHO je uveden v recenzovaných časopisech Rady pro výzkum, vývoj a inovace a indexován v databázích Scopus, EconLit, EBSCOhost, RePEC/EconPapers a dalších.

Sborníky budou předány účastníkům konference, kteří zaplatili vložné, při zahájení konference.

Časový limit na prezentaci příspěvku je 20 minut, včetně diskuze. Pro prezentaci bude dostupná audiovizuální technika. Jednacími jazyky konference jsou, jsou čeština, slovenština, angličtina a polština.


© 2020 VŠB-TU Ostrava