Články budou přijímány pouze v anglickém jazyce.

Přijaté příspěvky budou publikovány ve sborníku příspěvků, a současně bude podána žádost o zařazení sborníku do databáze Thomson Reuters Conference Proceedings Citation Index dostupné na Web of Science™.

Sborníky z 1., 2. a 3. ročníku konference International Conference on European Integration 2012, 2014 a 2016 (ICEI2012, ICEI2014 a ICEI2016) byly zařazeny do databáze Thomson Reuters Conference Proceedings Citation Index dostupné na Web of Science™.

Nutné podmínky pro publikování příspěvku ve sborníku: zaslání abstraktu a příspěvku v požadovaném formátu, zaslání čestného prohlášení a prohlášení o původnosti, splnění termínů a podmínek recenzního řízení, úhrada konferenčního poplatku.

Šablony abstraktu a příspěvku jsou k dispozici na webových stránkách konference (sekce Abstrakt, Příspěvek). 

Časový limit na prezentaci příspěvku je 20 minut, včetně diskuze. Pro prezentaci bude dostupná audiovizuální technika (data projektor, flipchart).

Jednacími jazyky konference jsou čeština, slovenština, angličtina a polština.

Požadavky na aktivní účast na konferenci: prezentace příspěvku ve zvoleném jednacím jazyce dle registrace (čeština, slovenština, angličtina, polština), powerpointová prezentace v anglickém jazyce (*.ppt, *.pptx, *.pdf, *.tex).

Podrobnější informace a on-line registraci naleznete na webových stránkách konference: www.ekf.vsb.cz/icei


© 2020 VŠB-TU Ostrava