Doprava a ubytování

Konferenční poplatek nezahrnuje ubytování, ubytování si objednává a hradí každý účastník konference sám.

Místo konání konference

HOTEL PARK INN BY RADISSON OSTRAVA
Hornopolní ulice 3313/42
Ostrava

Ubytovací možnosti

HOTEL PARK INN BY RADISSON OSTRAVA (www.parkinn.cz)
Hornopolní ulice 3313/42
Ostrava

Hotel nabízí pouze dvojlůžkové pokoje. Ceny zahrnují DPH, snídani, vstup do fitness a welness centra a připojení k Wi-Fi.

Dvojlůžkový pokoj  obsazený jednou osobou: 1700 Kč/noc,
Dvojlůžkový pokoj  obsazený dvěma osobami: 1950 Kč/noc.

Uvedené ceny jsou zvýhodněné ceny pro účastníky konference a platí pouze do 8. 8. 2014. Při rezervaci ubytování je nutno vždy pro získání zvýhodněné ceny uvést heslo "Konference katedry financí."

Rezervaci lze provádět jedním z následujících způsobů:

- vyplněním rezervačního formuláře a zasláním elektronicky na adresu: rezervace.ostrava(zavináč)rezidorparkinn.com (rezervační formulář je ke stažení zde)

- telefonicky na telefonním čísle: +420 595 195 509

 

Doprava na místo ubytování a konání konference

VLAKEM:
- z nádraží ČD Ostrava - Svinov
autobusem č. 37 směr "ÚAN", vystoupit na zastávce "Hornopolní", doba dojezdu cca 13 minut. Zastávka autobusu se nachází přímo před hotelem.
- z nádraží ČD Ostrava hl. n.
trolejbusem č. 102 směr "Sokola Tůmy", vystoupit na zastávce "Hornopolní", doba dojezdu cca 16 minut. Zastávka trolejbusu se nachází přímo před hotelem.

Spojení prostředky MHD Ostrava, a.s. lze vyhledat i zde.

AUTEM:
Z dálnice D1 odbočíte na Exit č.357 a pokračujte dále po silnici č. 58 do centra města a na Bohumín, poté odbočíte na exit "Fifejdy" a na první světelné križovatce odbočit doleva na ulici Hornopolní. Po 250 metrech se po levé straně nachází Park Inn by Radisson Hotel Ostrava.
Ze směru Frýdek-Místek pokračujte po silnici č. 56 směr Ostrava až na konec této silnice, kde se dáte doleva, poté doprava a pokračujete stále rovně po ulici Hornopolni, kde se po pravé straně nachází hotel Park Inn by Radisson Hotel Ostrava.

GPS souřadnice: Loc: 49°50'32.716"N, 18°16'7.391"E


© 2020 VŠB-TU Ostrava